Vyhrážal sa a okradol mladú ženu. Vykradli dve chaty a dom. Poškodený betónový múr.

03.11.2009 Celý región

Vyhrážal sa a okradol mladú ženu: Popradský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre prečin porušovanie domovej slobody a prečin nebezpečné vyhrážanie 29 ročnému mužovi zo Štrby.
Obvinený v nedeľu (1.11.2009) v čase o 6:45 h poškodil vchodové dvere na jednom z rodinných domov v Štrbe a vošiel dnu. Tu sa slovne vyhrážal a následne aj fyzicky napadol 21 ročnú ženu. Taktiež jej ukradol mobilný telefón, porezal a potrhal niekoľko druhov oblečenia. Žena utrpela zranenia s dobou liečenia do 7 dní a krádežou a poškodením vecí jej vznikla škoda 75. - €.

Vykradli dve chaty a dom:
Policajti z Veľkého Šariša vyšetrujú tri krádeže vlámaním v obci Terňa-Hradisko, okr Prešov.
Zatiaľ neznámy páchateľ prekonal oplotenie jedného z rodinných domov, prešiel do zadnej časti domu, kde kameňom rozbil okno. Cez to vošiel dnu, prehľadal dom a z kuchynskej linky ukradol 8 fliaš destilátu. Majiteľke domu vznikla škoda 265,50 €. Následne páchateľ prekonal oplotenie jednej rekreačnej chaty, na ktorej tiež rozbil okno a vošiel dnu. Vošiel do chaty, priestory prehľadal, ale nič neukradol. Škoda pre majiteľa je vyčíslená na 3,50 €. Následne prešiel k ďalšej rekreačnej chate a na tejto prekonal uzamykací mechanizmus drevenej okenice, rozbil okno a vošiel dnu. Ani z tejto chaty nič neukradol. Majiteľovi vznikla škoda 18,50 €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže prečin porušovania domovej slobody.

Poškodený betónový múr:
Včera ráno oznámila na polícií v Giraltovciach 40 ročná žena poškodenie betónového oplotenia pri jedálni strednej odbornej školy v Giraltovciach.
Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 29.10.2009 do 2.11.2009 poškodil 6 ks betónových výplni z oplotenia. Spôsobená škoda je vyčíslená na 480. - €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci.
 

Vyberte región